Офис сграда в кв. Бъкстон

Един от най-търсените и предпочитани квартали на София
Отлична инвестиция
Доказан строител и инвеститор
Офис сграда проектирана, като нискоенергийна, съоръжена с необходимите за това инсталации и най-високо качество на строителството. Окачена стъклена фасада Reynaers.
Всички помещения са с подсигурено естествено осветление и аварийно проветрение чрез прозорци с троен стъклопакет. Санитарните възли се проветряват директно.
Покрива на сградата е плосък топлоизолиран със скатна част от запад. На плоския покрив е предвидено монтиране на фотоволтаична система и соларни панели.
Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонови колони, плочи и стени от керамични блокове Wienerberger Porotherm 25 N+F, външните с изолация. Отоплението е на газ.
Сградата се състои от партерен етаж да офисни етажа, мансарден етаж и сутерен. Стълбището е естествено осветено. Разположено е от югозапад и свързва четирите нива на сградата. Към него е проектиран и пътнически асансьор на Испанската фирма ORONA.
На кота 0,00 са проектирани: входно фоайе, магазин за промишлени стоки, бистро, стълбище с асансьор и място за охрана/рецепция. В бистрото ще се предлага и храна за вкъщи.
На първи и втори офисни етажи са разположени два офиса по един на етаж, като офисите са с възможност за разделяне. На мансардното ниво е проектирано едно ателие/офис с голяма тераса от 56,40м2.
офис І 179,41 299 000 €
офис ІІ 182,30 299 000 €
офис III 183,18 249 000 €

Искаш още информация?

Свържи се с нас

office@namerihmetidom.com
+359896152911

Последвай ни

Call Now Button