Жилищна сграда в кв. Хаджи Димитър

Близо до планирана метростанция

Тих и спокоен район

Удобни транспортни връзки

Жилищна сграда, намираща се в кв.Хаджи Димитър, в тих и спокоен район. Сградата предлага удобство и комфорт, съчетани с елегантна визия и стил. Проектът съчетава добра архитектура, замислена като модерна и функционална осем етажна сграда, съобразена с всички стандарти на съвременната архитектура. Заложени са качествени материали и безкомпромисни решения за строителното изпълнение с цел по-добро качество на живот. На разположение на живущите са обособени богато озеленен двор и детска площадка. Това прави сградата перфектното място за инвестиция, за живот и за бъдеще.

Сградата е разположена в най-спокойната, комуникативна и транспортно-уредена част на квартал „Хаджи Димитър”, намира се в североизточната част на София.

Самият квартал е разположен на няколко минути от столичния булевард „Княз Александър Дондуков“ има и удобни връзки с изходите от града. В непосредствена близост до сградата предстои изграждането на метростанция „Герена”.

Районът и обитаваните сгради в него се характеризират като тихи и спокойни зони с отлична инфраструктура. В близост до сградата са ситуирани училище и детска градина, редица обекти на търговски вериги, заведения и ресторанти.

Сградата е разположена в южната част на имота. Разделена на 2 секции с общо 60 апартамента, в това число 37 броя двустайни, 15 броя – тристайни и 8 броя четиристайни апартамента, подземен паркинг с 25 места, от тях 12 броя в индивидуални гаражи, външен паркинг с 35 броя места, 2 магазина, единият от тях е предназначен за хранителни стоки.

Сградата предлага функционални жилища с оптимално усвояване на пространствата. Преимуществата на сградата са благоприятните изложения, богато остъклените дневни пространства, модерната фасада и предвидените зелени площи в южната и западната част на двора.

Четиристаен АПАРТАМЕНТ aп. 30-31 🏠

Със следното разпределение: дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, от които едната е със собствена баня и дрешник, отделна бая с тоалетна, складово помещение и три балкона

Етап на строителство : АКТ 16

➡️Обща площ: 178 кв.м.

➡️Отопление: Ток

➡️Изложение: север,изток,юг

➡️Етаж: 8

➡️Стройтелство: тухла 2020г.

Цена: 210 000€

 

 

 

 

 

 

 

 

Тристаен АПАРТАМЕНТ ап. Б33 🏠

Със следното разпределение: дневна с кухненски бокс, 2 спални,
2 бани + WC , дрешник, антре, 2 балкона

Етап на строителство : АКТ 16

➡️Обща площ: 143 кв.м.

➡️Отопление: Ток

➡️Изложение: североюг

➡️Етаж: 8

➡️Стройтелство: тухла 2020г.

Цена: 179 100€

 

 

Искаш още информация?

Свържи се с нас

office@namerihmetidom.com
+359896152911

Последвай ни

Call Now Button