Четиристаен апартамент в кв. Хаджи Димитър

Отлична локация
Реална квадратура
Обзаведен и оборудван

Многостаен апартамент в кв. Хаджи Димитър 🏠

👉 Апартамент с чудесна локация намиращ се на бул. Владимир Вазов в близост до метростанция"Хаджи Димитър", както и множество други линии на градския транспорт, осигуряващи бърз достъп до центъра на София, на 15мин от Софийския университет.

👉 Строителство тип ЕПК от 1986г, с два работещи асансьора, широко пространство около блока с възможност За свободно паркиране на вашия автомобил. Входа, стълбищното пространство и етажните площадки са просторни и след освежителен ремонт. Изключително чисти и добре поддържани общи части, с две входни врати с контролиран достъп.

👉 Жилището е 125м2, на 15-ти жилищен етаж от общо 17. Просторен, светъл, много топъл и тих четиристаен апартамент с нова ПВЦ дограма. Има нужда само от освежаване.

👉 Имота разполага с изключително интересно разпределение, което включва входно антре с вградена част за дрешник, три спални като едната в момента функционира във вид на кабинет, отделен хол с излаз на голяма изцяло Южна тераса с невероятна гледка към цяла София, отделна кухня, две санитарни помещения.

Цена : 118 000€

Искаш още информация?

Свържи се с нас

office@namerihmetidom.com
+359896152911

Последвай ни

Call Now Button