Комплекс за селски туризъм

Района е екологично чист с богато културно наследство
Комплекса е отдалечен от населеното място, което му позволява да развива всякакъв вид дейности без да има ограничения
В близост се намира ждрелото на река Ерма, което е туристически обект с национално значение

Представяме Ви комплекс за селски туризъм в близост до град Трън 🏔

Селото се намира недалеч от Българо - Сръбската граница на 990 м надморска височина, на 2,5 км под най-високия връх на Еловишката планина - връх Плоча (1329 м). То отстои на 21 км югозападно от гр. Трън, на 30 км северно от гр. Земен, на 33 км югоизточно от ГКПП Стрезимировци и на 96 км
западно от София. Климатът е умерено континентален, среднопланински. Характерен е със студена зима и прохадно лято.

Комплексът е проектиран в стил възрожденска българска архитектура и се състои от три отделни къщи и ресторант, в парцел от 9670 м2, което дава възможност за бъдещо развитие и растеж. Комплексът е завършен и започва да функционира през април 2013 година, стаите и ресторанта са напълно обзаведени и оборудвани.

➡️Комплексът включва три едноетажни къщи и ресторант.
➡️Всяка стая се състои от един апартамент и три двойни стаи, всяка от която със самостоятелна баня, антре и веранда, както и едно техническо помещение.
➡️Категоризацията на комплекса е 3 зведзи.
➡️Общата застроена площ на всяка къща е 144 м2.
➡️Общата застроена площ на трите къщи е 432 м2.
➡️Общият капацитет на къщите е 30 легла. Девет двойни стаи и три апартамента, всяка от която с баня и тоалетна и собствена веранда. Стаите и апартаментите са напълно обзаведени включително с ТВ.

Комплексът разполага с ресторант с камина, за 56 човека плюс тераса към ресторанта за 30 човека. Към сградата на ресторанта има оборудвана кухня, 6 броя технически помещения и 3 тоалетни. Ресторантът и кухнята са напълно озаведени и оборудвани. Общата застроена площ на ресторанта и прилежащите му части е 220 м2.

Приходи на комплекса могат да осигурят доходност на инвеститорите в диапазон 10 - 25% годишно в зависимост от управлението на разходите.

За информация на инвеститорите, в рамките на парцела могат да бъдат застроени още две къщи от същият тип. Така леглата за нощувка могат да бъдат увеличени на 50. Съседните парцели са със статут на земеделска земя и могат да бъдат закупени за разширение на комплекса още около 70 декара.

Има   възможност  за   европейски   програми   по   енергийна ефективност, които да оптимизират разходите на комплекса.

Цена : По договаряне

 

Искаш още информация?

Свържи се с нас

office@namerihmetidom.com
+359896152911

Последвай ни

Call Now Button